KROGHEJS & WIREHEJS SPECIALFREMSTILLET

Funktionelt design af krog- og wirehejs sikrer enkel brug og lav vedligeholdelse. Vi tilbyder et varigt produkt og god driftsmæssig rentabilitet af dit udstyr.

På grund af Øgaards altid igangværende produktudvikling og funktionsoptimering, kan du som kunde forvente at få leveret den optimale krog eller wirehejs løsning hver gang.

Forskellige systemer af krog - og wirehejs fremstillet specifik til det land hvor det skal bruges og ud fra kundens specifikationer. Det sikrer hurtig og pålidelig service.

​​

Kroghejset leveres efter kundespecifikke ønsker, vi er yderst fleksibel og arbejdsgangen hos Øgaard er effektiv. Du er som kunde selvfølgelig med fra tilbudsgivning til levering.

​STOR ERFARING GIVER TILFREDSE KUNDER

Og som et resultat deraf, indtager Øgaard en førende position indenfor produktion af kroghejs og wirehejs i Danmark og Sverige.

  • Høj-kvalitetsprodukter = stor pålidelighed
  • Fremstillet i højstyrke stål.
  • Vedligeholdelsesvenlige systemer.
  • Betjenings venligt.
  • Kroghejs med eller uden knækarm.

KONTAKT OS GERNE

Hvis du vil høre mere om krog- eller wirehejs - eller har du en forespørgsel, kan du fange

Jes Øgaard på telefon 25 69 89 00.​​

​Om virksomheden

Hos Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik ApS har vi gjort den høje kvalitet til vores særlige kendetegn. Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik har eksisteret siden 2009 og vores succes hænger sammen med, at vi har dygtige medarbejdere med mange års erfaring, inden for lastvognsopbyg og reparationer.

​Kontaktoplysninger

​Holmevej 15, 7361 Ejstrupholm